На сторінці в Instagram тренера шоу "Зважені та щасливі" і колишньої дружини українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марини Боржемської, яка нерідко ділиться зі своєю велелюдною аудиторією корисними публікаціями на тему спорту, харчування і догляду за своїм тілом, з'явилося нове повідомлення.

Цого разу вона вирішила привітати співвітчизників із важливим державним святом.

«З днем Державного прапору України. Де б ми не знаходилися, жовто-блакитне поєднання завжди нагадує дім та Україну», - зазначає Боржемська у своєму дописі.

Скрін, Instagram Боржемська
Скрін, Instagram Боржемська

«Дякуємо, і вас зі святом!», «Донбас теж з вами 🇺🇦», «Синьо-жовте поєднання. Зі святом!», «У нас дуже гарний прапор. Просто, витримано і все зрозуміло. Зі святом», - відгукнулися на привітання Боржемської українці.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Дехто звернув увагу на гори, в яких тренер сфотографувалася із величезним прапором.

«Яка неймовірна краса!», «Це в Карпатах?», - цікавляться у коментарях до знімку підписники Боржемської.

Нагадаємо, Марина Боржемська видала секрет стрункості і молодості: "Тут ти або займаєшся своєю їжею, або більше нічим"

Як повідомляв Знай.uа, колишня В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська розповіла, заради кого потрібно стежити за собою: "Не для чоловіка"

Також портал Знай.uа писав, що Марина Боржемська розцвіла після розлучення з Узєлковим і розкрила секрет: дівчата зацінять