Телеведучий популярних проектів "Холостяк" і "Холостячка", а тепер і нового сезону "Україна має талант", Григорій Решетник показав багатотисячній аудиторії в соцмережі Instagram фото зі зйомок шоу "МастерШеф Celebrity"

Як відомо, з 12 червня в ефірі каналу СТБ стартувало кулінарне шоу "МастерШеф Celebrity", в якому беруть участь українські знаменитості. Судді - шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво і телеведучий Дмитро Танкович.

У новому, 12 випуску, змагалися:

Червона команда: Ксенія Мішина, Христина Решетник, Ліліана Яма
Синя команда: Григорій Решетник, Олександр Еллерт, Влад Яма

Варто нагадати, що Григорій і Христина в шлюбі 11 років, Влад і Ліліана 6 років, а ось Ксенія з проекту "Холостячки" і її обранець Олександр після року відносин оголосити про своє розставання.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

МастерШеф, фото з сайту стб

На шоу зірок традиційно чекали три конкурси: за перший вони отримували 1 бал, за другий - 2 бали і за третій - 3 бали. Та команда, яка набере більшу кількість балів, переможе і отримає срібну сковороду - символ і приз проекту "МастерШеф. CELEBRITY".

У першому конкурсі один учасник від кожної команди з закритими очима пробував страву-оригінал від Ектора за великою ширмою. Після цього команди одночасно відгадували один і той же рецепт. Від синіх це був Григорій Решетник, якому дісталося качине філе з гратеном. А ось Ліліана Яма від червоних відгадувала орзотто. Дівчата виграли в першому раунді.

У другому конкурсі за успішне приготування кожної страви команди нагороджувалися певною кількістю зірочок — від 1 до 3. У них також була можливість подвоїти бали. Дівчата готували картопляне пюре, курячі котлети і пасту карбонара. А чоловіки - тост з авокадо, деруни і рулет з баклажанів. Команда синіх виграла цю битву з 13-ма зірочками проти 10-ти.

У третьому конкурсі учасники готували курячі крильця з хрусткою скоринкою в кисло-солодкому соусі на основі квасу. Команди чекало 8 ускладнень, які потрібно було купувати у суддів на аукціоні. Гроші на аукціон зірки повинні були отримати, відповівши на 12 питань. Команді чоловіків вдалося здобути перемогу завдяки соусу. Ектор Хіменес-Браво зізнався, що вперше за 10 років життя в Україні він спробував такі смачні крильця.

Користувачі соцмережі активно обговорили фото з 12 випуску, оцінили старання Решетника, а також, прокоментували "возз'єднання" Еллерта і Мішиної.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, що Ксенія Мішина гірко заплакала після розриву з Олександром Еллертом: час не лікує

Як повідомляв Знай.uа, Ксенія Мішина показала одруженому Григорію Решетнику пружну попу: з Еллертом так не робила

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина на "Україна має талант" мало не довела Машу Єфросиніну до "інфаркту": все заради Сергія Притули