Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

Цього разу 33-річна артистка розмістила серію чарівних фотографій, як зазначено по геолокації - з популярного яхт-клубу "Рів'єра". На знімках Леся позує в романтичному образі, який дуже підходить до її типажу.

Телеведуча обрала коротку сукню з квітковим принтом, що відкриває вид на її стрункі ноги, а в якості аксесуара Леся взяла невелику шкіряну сумочку рудуватого кольору і сережки-кільця, і якщо добре придивитися до фото, можна побачити маленьке кільце на безіменному пальці. Волосся вона вирішила зібрати на верх, тим самим підкресливши свою витончену шию і позбавивши себе від болісної спеки.

У підписі до фото Леся зазначила хорошу роботу фотографа, який зробив для неї знімки, і не забула похвалити себе, завуальовано підкресливши свою красу.

"Хороша чортівка" ... я про фотографа 😌", написала Леся.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім користувачів соцмережі, які захопилися образом телеведучої, фотографії також прокоментували співачка TAYANNA і зірковий тренер Марина Узелкова.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, що Леся Нікітюк відповіла Дурнєву на хейт через зростання: "Бачив тільки пілотку провідниці"

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк "навангувала" Каті Осадчій і Юрію Горбунову сина: "Як знала"

Також портал Знайuиа писав, що Леся Нікітюк розридалася в обіймах найулюбленішої: "Буду нудьгувати"