Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві.

У своєму Instagram переможниця проекту часто спілкується з багатотисячною аудиторією, демонструючи особисте життя і сімейний побут з коханим, а також, ділиться порадами краси, косметичними продуктами та іншими жіночими хитрощами.

Цього разу Анна розмістила чарівну фотографію з Михайлом. У кадрі молода пара позує в ресторані, куди вони вирушили перекусити. На знімку закохані щасливо посміхаються, їхні очі випромінюють життя і ті прекрасні високі почуття, які вони відчувають один до одного. У підписі до фото Анна засмучено заявила, що вони рідко роблять спільні фотографії.

"Треба робити це частіше ❤️", - написала Анна.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Користувачі соцмережі вкотре захопилися Ганною і Михайлом, і засипали красиву пару компліментами.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що "Холостяк" Заливако показав, як легко "маніпулює" Ганною Богдан: спритність рук і ніякої маги

Нагадаємо, Анна Богдан пустила монстра, що гарчить між ніг, і це не "Холостяк" Заливако: "Живи!"

Як повідомляв Знай.uа, "Непитуща" Анна Богдан засвітилася з келихом: "Трохи відволіктися"

Також портал Знай.uа писав, що Анна Богдан задумалася про дитину від "Холостяка" Заливако: "Чоловік кине"