Відома російська співачка МакЅим, яка не так давно вийшла з коми, вперше потрапила в обьективы камер папараці. Вона заново намагається самостійно ходити, а також сильно скинула у вазі.

Ще в червні артистку поклали в лікарню у важкому стані, після чого вона впала в кому. Більше місяця вона була без свідомості, а лікарі щодня боролися за її життя.

Кілька тижнів тому з'явилися чудові новини-Марина прийшла в себе, і знову може говорити і функціонувати. Її навіть виписали з лікарні, і вона зустрілася зі своїми дітьми.

У лікарню днями вона приїхала для того, щоб зняти шви, і там її застали зненацька папараці. Виходячи з ролика, який розлетівся миттєво по мережі, вона дуже сильно схудла, і тепер важить близько 35 кілограмів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У зв'язку з втратою м'язової маси, вона ходить досить складно, пересувається тримаючись за когось.

Про повернення на сцену мови не йде. За приписами лікарів їй поки потрібно утриматися від фізичного навантаження і не можна співати.

Нагадаємо, що коли дівчина вийшла з коми, вона практично відразу написала новий пост у себе на сторінці в Instagram, де розповіла, що була в шоці отямившись.

Їй здавалося, що з коми пройшло пару днів, а не практично півтора місяці. Як можна швидше, вона захотіла відправитися додому до дітей, які переживали без мами, і боялися її втратити. На щастя, все обійшлося, і МакЅим пішла на поправку.

Нагадаємо, з тяжкохворою МакЅим відбулися несподівані зміни: співачка зробила те, на що вже не сподівалися. МакЅим довгий час перебувала в комі

Як повідомляв портал Знай.ua, смерть не оминула МакЅим, яка останні дні перебувала в комі

Також Знай.ua писав, співачку МакЅим ввели в штучну кому і дали термін три дні