Тренерка "Зважених та щасливих", а також колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська привітала українців зі знаменним днем.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де вона регулярно радує шанувальників новими кадрами, а також, що найголовніше - корисними порадами. За її життям щодня спостерігає понад 590 тисяч користувачів, які на неї підписані.

Цього разу Марина Боржемська вирішила поділитися фотографією зі своїми дітьми-сином Робертом і дочкою Олівією. Сімейне фото було спеціальне припасено для подібного випадку.

Спортсменка вирішила привітати українців і саму Україну з цим святом - днем її народження. При цьому, дата також вже значна-цілих 30 років.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я пам'ятаю себе в цьому віці. Це час розквіту, становлення і розуміння себе. Ми з вами живемо в дуже молодій державі, але надзвичайно красивою і сильною, яка може заявити про себе всьому світу. Ми з вами живемо під час змін і зростання. Важливо в будь - якій ситуації бути на боці своєї країни, адже МИ - УКРАЇНЦІ" - пише Марина Боржемська.

Вона вдячна долі за те, що її діти мають можливість рости у вільній і незалежній Україні. У коментарях користувачі почали вітати жінку і її сім'ю з цим Днем, при цьому, там були помічені і іноземці.

Нагадаємо, Марина Боржемська видала свій лайфак для підтягнутого тіла: так схуднути зможе кожна

Як повідомляв Знай.uа, колишня В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська розповіла, заради кого потрібно стежити за собою: "Не для чоловіка"

Також портал Знай.uа писав, що Марина Боржемська розцвіла після розлучення з Узєлковим і розкрила секрет: дівчата зацінять