Переможниця 11 сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Анна Богдан розповіла без чого не уявляє свого життя.
Після участі в шоу "Холостяк" популярність Анни Богдан почала різко зростати. Зараз за життям дівчини в Instagram пильно стежить 180 тисяч осіб, тому вона досить активно ділиться з ними новими світлинами чи подробицями з особистого життя з харківським бізнесменом Михайлом Заливако.

Анна Богдан та Михайло Заливако, фото з Instagram
Анна Богдан та Михайло Заливако, фото з Instagram

Цього разу у своєму Instagram у розділі stories Анна Богдан розповіла своїм шанувальникам без чого просто не уявляє свого життя. Так, дівчина розповіла, що деякі люди дуже полюбляють солодке і не можуть уявити без нього свій раціон, однак це зовсім не про неї.

Скріншот stories Анни Богдан
Скріншот stories Анни Богдан

Виявилося, що переможниця шоу "Холостяк" не може жити без м'яса, тому дозволяє його собі доволі часто.

"Хтось не може без солодкого, хтось без коли. А я ... я не можу без м'яса", - зазначила Анна Богдан.

Знай.ua писав, Анна Богдан у спокусливій білизні змусила ревнувати "Холостяка" Заливако: "Відчуваю себе богинею". Красуня вирішила поділитися з численними підписниками спокусливим фото у білизні.

Нагадаємо, Анна Богдан пустила монстра, що гарчить між ніг, і це не "Холостяк" Заливако: "Живи!". Ганна Богдан спробувала замотивувати українців жити

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, "Непитуща" Анна Богдан засвітилася з келихом: "Трохи відволіктися". Анна Богдан відповіла на цікаве питання, стосовно народження дитини від чоловіка, що пішов.