Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. У соцмережі Instagram зірка часто розміщує фото і відео з особистого життя, за моментами якого стежить понад 320 тисяч її підписників.

Цього разу телеведуча поділилася новим знімком з шикарною локації, точне місце якої, вона на жаль, знову не вказала. У кадрі щасливі Олена і Павло позують на валуні біля невеликого струмочка, який омиває поруч лежачі камені і неспішно біжить за течією. За спинами молодої пари можна помітити лісову гущавину і невеликі скелі. Звичайно ж, люблячі господарі не могли залишити свого вихованця вдома в таку сонячну погоду, тому захопили з собою Сару в невелику подорож.

Також, Олена та Павло поспішили привітати свою батьківщину з національним святом - Днем Незалежності України, яке щорічно відзначається 24 серпня. Знаменитості навіть приміряли патріотичні образи - витончені вишиванки ніжно-блакитного кольору.

"Україна = любов 💛 💙 зі святом, друзяки!! 🎈🎈 ❤️❤️❤️", - написала Олена.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Користувачі соцмережі оцінили симпатичні вбрання молодої пари і дуже зацікавилися питанням про комфорт їх маленької подруги Сари, адже вони часто беруть її з собою в подорожі, тому у телеведучої запитали, як вона доглядає за собакою в таку спеку.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, що наречена Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь перетворилася на ельфа: "Галюни у вас"

Як повідомляв Знай.uа, Олена-Крістіна Лебідь мріє поправитися заради Розенка: "Просто порода гонча"

Також портал Знай.uа писав, що Олена-Крістіна Лебідь вимазалася кетчупом і зраділа: "Журнал Vogue вже виїхав"