Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", поділилася з багатотисячною аудиторією радісною новиною в Instagram.

Ксенія повідомила, що разом з сином Платоном відправляється на відпочинок на південне узбережжя Кіпру, в місто Ларнака. Артистка розмістила кумедні короткі ролики з аеропорту в Insta Stories, на яких її 9-річна дитина щиро радіє спільній поїздці з коханою мамою, мало не вистрибуючи зі штанів, тим самим демонструючи свою активність і завзятий характер.

скріншот з Insta Stories

На наступних кадрах Ксенія показала весь їхній шлях до розваг, починаючи зі злітної смуги і посадки літака вже аеропорті Кіпра, закінчуючи пошуками машини для оренди і поселенням в розкішний готельний номер. Артистка заявила, що їй хотілося б дістатися на кабріолеті, але ціни дуже кусаються.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

"Ви тільки подивіться, померти не встати. Зараз з Платошкой по басейнах, по морях. І я мрію одного разу у своєму житті відправитися в круїзну подорож", - поділилася Ксенія.

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, Ксенія Мішина гірко заплакала після розриву з Олександром Еллертом: час не лікує

Як повідомляв Знай.uа, Ксенія Мішина віддалася іншому, жодної згадки про Олександра Еллерта: "Я надзвичайна"

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина на МастерШеф перетворилася на гігантський бургер заради Еллерта: "Знову Сашина"