Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка незабаром з новим образом "Холостячки" змінить Ксенію Мішину в другому сезоні шоу, продовжує радувати шанувальників все новими і новими цікавинками. Виявилося, що сама Злата вже у всю чекає на осінь і новий сезон, та так, що готова практично на все.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Злати Огнєвіч в мережі Instagram.

Публікація Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Публікація Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

"Відчуваю подих осені...", - підписала публікація Злати Огнєвіч.

Публікація Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Публікація Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Злата Огнєвіч порадувала пікантною фотосесією, для якої позувала в номері і на балконі в одній тільки легкій нічній сорочці і пальто. Злата завдала легкий макіяж, а випрямленому волоссю дозволила впасти на плечі.

На першому знімку вона продемонструвала апетитні груди в декольте своєї нічної сорочки, на другому повернулася точеним профілем до фотографа.

Третє фото зроблено в отворі дверей - вона стала боком, так що всі оцінили її струнке тіло, ледь прикрите нічною сорочкою, під якою просвічуються всі деталі пишної фігурки. На четвертому знімку Злата відкинулася назад, позуючи на балконі, засвітила відсутність білизни і ще дещо. Дивіться самі.

Варто нагадати нашим читачам, що вже восени 2021 року відбудеться довгоочікувана прем'єра другого сезону "Холостячки", головною героїнею якого стала популярна співачка Злата Огнєвіч.

Артистка до початку шоу встигла розповісти багато чого цікавого, наприклад, свої переваги в чоловіках, досвід своїх минулих відносин і особисті очікування від проєкту.

Раніше повідомляли, "Холостячка" Злата Огнєвіч втратила близьку людину: носив її на руках.

Як повідомляв Знай.uа, відомі імена трьох, хто побореться за серце "Холостячки" Злати Огнєвіч: коп, бізнесмен і красень-психолог.

Знай.uа писав, "Холостячку" Злату Огнєвіч підловили з чоловіком до початку шоу: такі закохані.