Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться пікантними фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Інтернет-зірка часто звертається до пластичних хірургів і зовсім не приховує цього факту - дівчина вже встигла збільшити собі губи, груди, сідниці, зменшити ніс, зробити виразні вилиці і "котячий погляд".

Нещодавно знаменитість поскаржилася на різку зміну погоди, зазначивши, як сильно похолодало. Так, дівчина виставила серію відвертих знімків, примірявши лише спідню білизну кольору фуксії і рожеву кепку, "утеплившись" чорним бомбером.

Альона продемонструвала сідниці, які збільшувала в Туреччині в травні-місяці, а також пишні груди, сидячи на дерев'яній огорожі одного з котеджів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Похолодало�🕶�

1 або 2?🤔"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Похолодало але я буду фоткатися з розсунутою рогаткою️️", " багато Photoshop😂 😂 😂", " годувальницю не застуди.", "Дуже красива і смілива дівчина!", "Я ваш слуга, мадам🙏 👸 🙏".

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн