Подружня пара, за якою спостерігала вся країна з шоу "Холостяка" Микита Добринін і Даша Квіткова стали батьками чудового малюка, якому дали незвичайне ім'я – Лев. Тепер вони звикають до нового статусу і активно діляться новими публікаціями в соцмережі Instagram.

Микита і Даша ділилися з аудиторією подробицями і важливими моментами протягом всієї вагітності і самої родової діяльності.
Малюк з'явився на світ 13.07.2021, о 09:51 ранку. Лев народився справжнім богатирем, з вагою 3.760 і зростом 56 см.

Даша Квіткова з сином, фото з Instagram
Даша Квіткова з сином, фото з Instagram

Даша розмістила пост на тему відчуття світу дівчини під час вагітності і зізналася, що дуже сумує за цим станом, але зазначила, що круглим животиком знову вона обзавестися не хотіла б. Молода мама поділилася, що з прекрасними представницями жіночої статі в цей період відбуваються дивовижні зміни.

"Жінки під час вагітності найпрекрасніші, красиві і квітучі 🌸 P. S. Зараз мене навряд чи можна назвати квітучою 😹", - написала Даша.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як раніше розповідала в соцмережі Даша, лікарі рекомендували їй утриматися від занять спортом деякий час після пологів. Молода мама не раз нарікала на свої оновлені параметри і зайві кілограми, і вже з нетерпінням чекає можливості привести своє тіло в бажаний вигляд до сімейного відпустки, в яку вони планують відправитися в жовтні.

Нагадаємо, Даша Квіткова зізналася в серйозних проблемах після пологів: "Почала пити..."

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова показала на кого схожий їх з Микитою Добриніним син: "Ці очі"

Також портал Знай.uа писав, що Даша Квіткова роздяглася через місяць після пологів: зате Микиті Добриніну подобається