З'явилася інформація про можливу матір сина Святослава Вакарчука. Ним може бути 39-річний продюсер.

Як відомо, 25 серпня у Святослава Вакарчука народилася дитина, інформацію про це підтвердила прес-служба артиста. Пара вже назвала хлопчика Іваном. Однак ім'я жінки, яка народила Святославу Вакарчуку сина поки не розголошується.

Святослав Вакарчук, фото з Instagram
Святослав Вакарчук, фото з Instagram

Однак у телеграм-порталі УНІАН.lite повідомили, що можливою кандидатурою є 39-річна Євгенія Яцута. Вона виконавчий продюсер продакшену Radioactive Films.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Жінка починала з асистента продюсера до співвласника бізнесу. Сама компанія за цей період отримала вісімнадцять Каннських левів і має тепер всесвітнє визнання.

Як відомо, артист і депутат Святослав Вакарчук у червні розлучився зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою. Пара прожила разом близько двадцяти років.

Сам артист повідомив про це на своїй офіційній Instagram-сторінці. Він зазначив, що вдячний їй за те, що пара пережила разом.

Ляля і я завжди були, є і будемо близькими людьми. Я безмежно вдячний їй за понад 20 років, що ми пройшли разом. За любов, мудрість, за опору. Вдячний за нашу дочку Діану. Вдячний за все
, - повідомив тоді співак.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також " Знай.ІА " писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину