Український актор і популярний телеведучий Андрій Джеджула поділився радістю зі своїми шанувальниками – його маленькій доньці виповнилося півроку. На сторінці в соціальній мережі Instagram він розповів про її головні досягнення.

"Нашій зайчику сьогодні пів рочки! Я взагалі не встигаю стежити за тим як летить час! І як вона дорослішає на очах!", - поділився радістю ведучий.

"Отже, що ми вже вміємо: ми самі тримаємо пляшечку, ось-ось повноцінно сядемо, любимо купатися, відмінно співаємо голосом дельфінчика, ми вміємо реготати і хихикати, у нас величезна шевелюра, глибокі усвідомлені красивенні очі, довгі ніжки, практично вісім зубчиків і не сходить з вуст неймовірно приваблива посмішка!!! Моя УЛИБАКА! Кожен день готовий тебе тискати і цілувати! Лююююююююююблю тебе дууууууже! Рости щасливою дівчинкою!", - захоплюється своєю донечкою тато.

У коментарях дівчинці бажають здоров'я і добра.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Щастя малятку", "Красоточка", "Вітаю! Нехай росте здоровенькою і щасливою дівчинкою малятко!", "Міцного здоров'я і величезного щастя малятку. А батькам мудрості", - бажають фанати.

"Ні, ну в півроку 8 зубчиків - це сила. тато явно в курсі життя свого малятка ... або не в курсі?", - цікавляться фанатки.

"Тато в курсі, що зазвичай вони рости починають на півроку, а у нас з 2-х місяців почалося!! Тато дуже в курсі!",- відповів Джеджула.

Не обійшлося і без натяків на непрості стосунки з колишньою дружиною – мамою малятка.

"Тільки, як маму, дитину не бий! А то прям Дивись, який милашка", "Так печалька, що Вас колишні зас...ть, інтерв'ю подивилася з Юлею - жесткач...», - пишуть в коментарях.

Раніше ми писали про те, що Андрій Джеджула запустив донечку високо вгору після скандалу з екс-дружиною: "задоволений"

Нагадавши, Андрій Джеджула видерся на дах 40-поверхового будинку і показав наслідки розлучення

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Джеджула відповів на звинувачення дружини в побитті: "ганьбить моє прізвище"

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Джеджула придумав, як пережити скандальний розрив з дружиною: "частіше цілуйтеся"