Популярна в соціальних мережах українська блогерка Софія Стужук, яка не так давно пережила смерть коханого чоловіка, продовжує розповідати своїм прихильницям про життя багатодітної мами. Цього разу Софія звернулася до фанатів з великої і теплої Одеси.

Софія взялася подавати приклад "матусям", як потрібно правильно виховувати своїх дітей, а також ділитися планами на майбутнє.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Софії Стужук в мережі Instagram.

Публікація Софії Стужук, скріншот: Instagram
Публікація Софії Стужук, скріншот: Instagram

"На найближчий місяць у мене такі грандіозні плани, що поки довелося перенести всі наші подорожі на жовтень. Потрібно було поїхати до Одеси у справах, а дітки так хотіли на море, що я не могла цього разу не взяти їх хоч і дорога довгенька.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Цього тижня ми тут. Зупинилися в готелі @nemo_hotel_odessa. Очевидно, це найкращий сімейний готель в Одесі. Діткам тут дуже подобається.

Черговий раз розумію, що атмосферу в першу чергу створюють люди!) своєю енергетикою. Тут все супер доброзичливі і усміхнені!) прям як я:)))

Ну а я вперше в Одесі влітку) і навіть вперше побувала на Ібіці:)))) коли ж я вже потраплю в рідний Крим?", - пише Софія Стужук.

Соня Стужук, фото: Instagram
Соня Стужук, фото: Instagram

Раніше повідомляли, носик майже, як у Світлани Лободи: овдовіла блогерка Софія Стужук кардинально змінилася після пластики, кадри перевтілення.

Як повідомляв Знай.uа, блогерка Софія Стужук апетитними формами змусила тремтіти навіть пальми: добірка соковитих кадрів, як для Playboy.

Знай.uа писав, блогерка хоче зменшити груди після збільшення- "Відчуваю себе гумовою лялькою".