Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Тіна Кароль не витримала і розридалася від радості

Тіна заспівала дуетом з тенором в Маріїнському парку, примірявши вечірню сукню жовтого кольору з глибоким декольте і доповнивши елегантний образ макіяжем з "фірмовою" яскраво-червоною помадою на губах. Після виступу Кароль не змогла стримати сліз від радості і того факту, що заспівала на одній сцені із зіркаю світового масштабу.

Арсен Мірзоян, фото з Instagram
Арсен Мірзоян, фото з Instagram

Арсен Мірзоян об'ївся консервами з авокадо: Тоня Матвієнко вилаяє

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Арсен поділився шедевральним рецептом цікавої закуски, яка складається з декількох інгредієнтів, і напевно, сподобається багатьом його шанувальникам. Користувачі соцмережі побажали смачного артисту і відзначили привабливий вигляд приготовленої закуски.

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

У Насті Каменських з'явився клон з Румунії, навіть Потап ледь розрізнить

Нещодавно в акаунті шоу "Зірковий шлях" в Instagram з'явився фото-колаж зі знаменитістю, на якому Настю порівняли з румунською співачкою INNA. Так, схожість між артистками на знімках дійсно вражає: обидві виконавиці стрункі і активно стежать за фігурами, крім цього Каменських і INNA - кароокі красуні з темними кучерявим волоссям і бронзовим засмагою. Примітно, що і INNA, і Настя є зірковими детективами шоу "Маска" української та румунської версій.

Виплати на дітей, кадр з відео
Виплати на дітей, кадр з відео

Від 10 до 41 тисячі гривень: у Мінсоцполітики пояснили, як розподілять допомогу на дітей

Українці при народженні дитини мають право на державну допомогу. Зазвичай вона надається одному з батьків дитини, опікуну, які постійно проживають разом з дитиною на території України. У Міністерстві юстиції зазначили, що розмір державної допомоги при народженні дитини становить 41 280 грн, з них одноразово виплачується 10 320 грн, решта суми - щомісяця протягом 3-х років по 860 грн.

Кур'єр, скріншот з відео
Кур'єр, скріншот з відео

Кур'єр служби доставки напаскудив у під'їзді житлового будинку

Дніпряни і мешканці будинку на проспекті Олександра Поля розмістили в соцмережах відео, на якому молодий чоловік, який доставляє замовлення в квартиру зазначеного будинку, зізнається у своєму обурливому вчинку - кур'єр напаскудив у під'їзді, на чому і зловили його сусіди.