Відома українська телеведуча, фітнес-тренер, зірка шоу "Зважені та щасливі", а також колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 587 тисяч підписників.

Марина дуже любить експериментувати із зовнішнім виглядом і частенько змінює зачіски, щоб запитати у своїх шанувальників, що ж їй більше підходить. Цього разу Марина презентувала довгу легку укладку.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини Боржемської в мережі Instagram.

Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram
Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram

"Як вам образ? Йде мені каре або довгі краще?", - пише Марина.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На свіжому фото можна помітити, що Марина показала себе у всій красі на обличчі, яке здається помолодшало років на 20 - таємнича посмішка. Також колір зачіски середньої довжини легкий Блонді.

Тут Марина вирішила дізнатися, як її новий образ виглядає для шанувальників. Віддані фани почали активно ставити лайки і ділитися враженнями, а також залишати теплі компліменти.

Ось, що пишуть фанати Марині: "Дуже красиво", "Вам йдуть обидві зачіски", "Красуня", "Краще довгі", "Красиво", "Вам дуже личить каре".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, розлучена Марина Боржемська в білій сукні заінтригувала шанувальників: "Краще за Холостячку".

Як повідомляв Знай.uа, колишня В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська порівняла себе в 30 років і в 41: зупинила час.

Знай.uа писав, щаслива Леся Нікітюк засвітила обручалку: "Хороша чортівка".