Наймолодша дворазова чемпіонка світу з дзюдо, бронзова Олімпійська чемпіонка 2020 року продовжує підігрівати інтерес не тільки своїх спортивних шанувальників, але і публікуючи яскраві кадри, реалізуючи свої зовнішні дані в якості моделі.

Нещодавно Дарина вирішила здивувати своїх шанувальників дуже яскравим образом, який може нагадати фанатам про фантастичних принцес.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Дар'ї в мережі Instagram.

Публікація Дар'ї Білодід, скріншот: Instagram
Публікація Дар'ї Білодід, скріншот: Instagram

"Жіноча сила", - написала англійською Дар'я в підписі до дуже соковитого знімка. Тут дівчина зображена з великим мечем, в чорній сукні, розпущеним волоссям і високих підборах. А ось за Дариною можна побачити ефект диму, який дуже люблячи ставити в фотоальбоми випускників "шкільні фотографи".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто відразу зазначити, що після Олімпіади в Токіо на сторінці Дар'ї почали з'являтися коментарі українських зірок шоубізу. В основному відомі люди ставлять смайлики, а шанувальники почали залишати коментарі з теплими компліментами.

Раніше повідомляли, Дар'я Білодід розповіла про стосунки з батьками-тренерами: "Вони хочуть мене образити".

Як повідомляв Знай.uа, Дарина Білодід "помстилася" колишньому з гарячим італійським спортсменом: "Це не кохання, а захоплення".

Знай.uа писав, дзюдоїстка Дар'я Білодід зізналася, що їй прийшли призові за "бронзу" за Олімпійських іграх: скільки отримала чемпіонка.