Подружжя Микита Добринін і Даша Квіткова, які познайомилися на романтичному шоу "Холостяк" викликають не аби який інтерес у громадськості.
Після народження сина молоді батьки в своїх Instagram активно почали ділитися подробицями зі свого життя і життя маленького сина.
Цього разу молода матуся Даша Квіткова розповіла, як змінилося її життя за останній місяць, коли вона стала мамою. Дівчина зізналася, що за ці 30 днів навчилася багато приймати.

Фото зі сторінки Даші Квіткової
Фото зі сторінки Даші Квіткової

"Приймаєш новий стиль життя і місяць, який проживаєш просто в прострації. Факт того, що ти = їжа. Безсонні ночі, які вриваються в твоє життя і зривають голову. Ту саму безумовну і чисту любов, а разом з цим вічний страх за безпеку свого малюка і плач у себе в голові. Сльози, які ллються рікою о 3:00 годині ночі. (та й не тільки). Своє незнання, неідеальність і невсемогутність", — розповіла вона.


Даша Квіткова також зазначила, що крім усього перерахованого навчилася приймати ненадійність і не пунктуальність через дитину. Також вона розповіла і про маленькі радощі материнства.

Фото зі сторінки Даші Квіткової
Фото зі сторінки Даші Квіткової


"Ти дивишся на свою маленьку людину, а він посміхається. Відразу на 7-му небі від щастя. Починаєш чітко розуміти чому дітки - це щастя.🤍 Діти вчать нас жити в фарбах. З емоціями. З почуттями. Вчать нас помічати, Слухати, завмирати. Вчать радіти меленьким досягнень. Вчать бути. Через місяць стає легше, а далі — найцікавіше", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадавши, Даша Квіткова показала на кого схожий їх з Микитою Добриніним син:"Ці очі". Даша Квіткова показала нове фото малюка

Раніше Знай повідомляв, що Даша Квіткова розповіла якою вона була під час вагітності: "Скажена". Молода мама дуже сумує за тими відчуттями

"Знай" писав, Даша Квіткова розсекретила пікантні проблеми після пологів: "болить груди, ліжко мокра...". Молода матуся Даша Квіткова розповіла про проблеми зі здоров'ям