Тренерка "Зважених та щасливих", а також колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська заговорила про довгі вихідні.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Завдяки даному майданчику вона має можливість знаходити нових друзів, заробляти гроші, а також просувати себе.

За її життям щодня спостерігає понад 590 тисяч користувачів, які на неї підписані.

Цього разу в публікації не фото, а ролик. Марина Боржемська залізла на гамак і намагається зручно влягтися. На тлі грає заспокійлива музика.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Чарівних вихідних❤️. Якщо сьогодні відпрацьовуєте за вихідний на День Незалежності, бажаю, щоб ваша неділя була в два рази довшою😘 відпочиваєте чи все ж працюєте?" - сказано в публікації.

Справа в тому, що через День незалежності багато були вихідні не тільки у вівторок, 24 серпня, але, і в понеділок.

При цьому, 23 серпня не державне свято, тому вихідний потрібно відпрацьовувати, і припала вона на суботу, 28 серпня.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Коли третій тиждень працюєш без вихідних, то суботи вже не радують, та й понеділки не дуже засмучують 🤦♀️🤦♀️🤦♀️😂😂😂 P. S. Марина, ви як завжди прекрасні ❤️";

"❤️❤️❤️гарних вихідних!";

"😍";

"❤️❤️❤️";

"Працювати �🔥💪💪💪💪�";

"Шикарні ноги красуня Марина, відмінних вихідних вам❤️☺ 🙏 😉 😁 😘";

"У відпустці😍".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадавши, Марина Боржемська видала секрет стрункості і молодості: "тут ти або займаєшся своєю їжею, або більше нічим"

Як повідомляв Знай.ua, колишня В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська розповіла, заради кого потрібно стежити за собою: "не для чоловіка"

Також портал Знай.ua писав, що Марина Боржемська розцвіла після розлучення з Узєлковим і розкрила секрет: дівчата зацінять