У мережі показали, як насправді виглядав султан Османської імперії Сулейман. Чому він сильно відрізнявся від актора, який зіграв цього персонажа в серіалі "Величне століття.

10-й правитель Османської імперії султан Сулейман народився 27 квітня 1494 року. Його період правління так запам'ятався людям, що за мотивами того часу зняли серіал "Величне століття".

Халіт Ергенч. Фото: Султан.Тв
Халіт Ергенч. Фото: Султан.Тв
Халіт Ергенч. Фото: Султан.Тв

Серіал став хітом, однак, історики обурено його коментували, так як правдива історія сильно відрізнялася. Яким же був насправді султан Сулейман.

Спочатку "Величне століття" не претендував на статус документалки, або ж історичної картини, тому частка вимислу допускається. Події, а також особистість падишаха брали з історичних джерел, а так як про особисте життя там не було практично нічого, то довелося додумувати самим.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Султан Сулейман, фото: вільне джерело
Султан Сулейман, фото: вільне джерело

Якщо в серіалі персонаж був світським і менш жорстоким, то в житті все було зовсім інакше. Історики кажуть, що він був справжнім тираном.

Є портрети султана Сулеймана, які збереглися донині, і можна впевнено сказати про те, що актор, який зіграв правителя, абсолютно був на нього не схожий. У серіалі роль виконує Халіт Ергенч-ставний чоловік у відмінній фізичній формі.

Султан Сулейман, фото: вільне джерело
Султан Сулейман, фото: вільне джерело

На знімках справжнього султана, можна зробити висновок, що він був із зайвою вагою, і особливо не відрізнявся красою.

Нагадаємо, Хюррем, Махідевран і Хатідже з" чудового століття " опинилися в барі: "Так незвично"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "чудового століття" Мер'єм Узерлі показала сімейну ідилію: справжнє жіноче царство

Знай.ua писав, дружина султана Сулеймана з "чудового століття" роздяглася і засвітила сильно вагітний животик