На сторінці в Instagram Злати Мітчелл, старшої дочки української телеведучої Ольги Фреймут, з'явився новий запис. Хоча дівчинці ще не виповнилося 16 років, вона вже виглядає досить дорослою, незважаючи на свій юний вік.

Цього разу дівчинка, у якої вже є власна лінія одягу для підлітків, вирушила підкорювати Сполучені Штати.

Про це вона написала на своїй сторінці, зазначивши, що починається нова глава в її житті.

«I better make it. Welcome to the new chapter of my life (я краще зроблю це. Ласкаво просимо в нову главу мого життя»", - підписала вона знімок, зроблений в аеропорту Лос-Анджелеса, штат Каліфорнія, США.

Скрін, Instagram Злата Мітчелл
Скрін, Instagram Злата Мітчелл

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я з тобою", - написала під постом її зіркова мама Ольга Фреймут.

Пізніше дівчина додала, що " So happy that I can finally post everything about it (Так щаслива, що я нарешті можу опублікувати все про це)».

У коментарях їй бажають удачі і слави.

"When ur famous i'll feature u in my kpop video, bet u can direct the best one youtube has ever seen (коли ти станеш знаменитою, я покажу тебе в своєму KPOP-відео, Тримаю парі, ти зможеш зняти найкраще з того, що коли - небудь бачив на YouTube)», - обіцяють їй.

Раніше ми писали про те, що Ольга Фреймут згадала, як народжувала дочку Злату від британця: "Доходило до галюцинацій". Телеведуча розповіла зворушливу історію, яка трапилася з нею і її молодшою сестрою.

Нагадаємо, Ольга Фреймут видала власні секрети молодості: "пити багато..." Зірка вважає, що старіти потрібно натурально, без допомоги пластичних хірургів і уколів краси.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Фреймут розповіла, що потрібно говорити замість "смачного": "знову жреш".

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Фреймут заговорила про гендерну рівність: "різниця в геніталіях ще не означає..."