Відома українська акторка Ксенія Мішина, яка зараз переживає не найпростіший період в особистому житті, розповіла про труднощі своєї професії.

Сьогодні, 30 серпня о 21:00 телеканал "Україна" покаже прем'єрні серії картини "Клятва лікаря". Популярна акторка Ксенія Мішина, яка зіграла головну роль в серіалі, на знімальному майданчику каналу "Україна" розповіла про головне натхнення у своєму житті.

Ксенія Мішина, фото: прес-служба "Україна"
Ксенія Мішина, фото: прес-служба "Україна"

У 16-серійному серіалі "Клятва лікаря" зіграла Ксенія Мішина. У неї роль досвідченого лікаря швидкої допомоги, а звуть персонажа Тамара Лаврова. За сценарієм вона була щаслива в шлюбі, але, раптом дізналася про зраду чоловіка. Той недовго думаючи збігає, і вішає на дружину всі кредити. Глядачів чекає неймовірно цікава мелодрама із захоплюючим сюжетом.

Під час зйомок Ксенія Мішина зізналася, що досить довго не могла домогтися успіху в кар'єрі, тому зараз віддається кожній ролі по повній.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Ксенія Мішина, фото: прес-служба "Україна"
Ксенія Мішина, фото: прес-служба "Україна"

"Розумієте, в чому справа: де вона - справжня свобода? Це і є щастя - вміти знаходити і її, і комфортні для себе моменти в якихось обмежених умовах. Ми всі так живемо: намагаємося відшукати свободу в пропонованих обставинах. Я дуже люблю свою роботу. Звичайно, буває важко і накопичується втома. Всі ми люди зі своїм настроєм і спектром емоцій. Іноді буває важко впоратися з собою. Я в цьому плані досить емоційна людина. Але в цілому я розумію, що моя робота – це те, чим я живу, дихаю, про що мрію" - коментує Ксенія Мішина.

Бувають у неї як злети так і падіння, але, при цьому, у неї є один принцип. Що б не відбувалося в житті, глядач не повинен цього бачити. На знімальному майданчику потрібно про все забути, і віддатися ролі.

До слова, всі фільми і серіали зі своєю участю дівчина переглядає, щоб зробити висновки і виправити помилки в майбутньому.

Ксенія Мішина, скріншот: Youtube
Ксенія Мішина, скріншот: Youtube

"Це моя робота над помилками. Я аналізую свою гру, щось міняю в собі, додаю або відзначаю якісь деталі. У мене дуже сильно розвинене візуальне сприйняття, тому я люблю спостерігати за оточуючими і щось запозичувати в їх поведінці" - підсумувала Ксенія Мішина.

Нагадаємо, Ксенія Мішина гірко заплакала після розриву з Олександром Еллертом: час не лікує

Як повідомляв Знай.ua, Ксенія Мішина віддалася іншому, жодної згадки про Олександра Еллерта: "я надзвичайна"

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина на МастерШеф перетворилася на гігантський бургер заради Еллерта