Український виконавець, телеведучий, колишній учасник групи "ДіО.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто радує своїх шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 640 тисяч осіб.

Як відомо, у подружньої пари є свій особистий транспорт, який вони дуже люблять демонструвати в соцмережі. Надя їздить на білосніжному позашляховику BMW, а ось Володимир дуже любить свою яскраво-жовту крихітку - новенький електромобіль Tesla. Комфортне авто має повністю скляний дах, а також вражаючий екран, на якому музикант вважає за краще дивитися фільми прямо в машині.

Цього разу артист зробив репост Insta Stories телеведучої Лесі Нікітюк. У кадрі можна побачити шикарне авто Володимира, на якому він роз'їжджає по столиці. Знаменитості випадково зустрілися на трасі, обмінюючись люб'язностями через відкриті водійські вікна.

"Ой Володя, Володенька. Я думаю, що за кавалер. Ого, лимонний цар", - вимовляє Леся на відео.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Володимир Дантес видав правду про свої "особливі" рекорди - Наді Дорофєєвій не позаздриш: "Поки тільки два рази"

Нагадаємо, Володимир Дантес зізнався, чого соромиться найбільше: "Таку дичину, що аж страшно"

Як повідомляв Знай.uа, дощ мало не влаштував "конкурс мокрих майок" для Наді Дорофєєвої, але на допомогу прийшов мужній "супермен": Дантесу пора задуматися

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес порівняв своє обличчя до відпочинку і після: "Заросли вуса в бороді"