Відома вже далеко не перший десяток років співачка, колишня дружина продюсера Олександра Цекало Лоліта Мілявська продовжує радувати і дивувати своїх мережевих шанувальників новими кадрами з життя. Цього разу 57-річна співачка вирішила висловитися про те, як же прекрасно покинути країну і полетіти на відпочинок до Італії.

Лоліта просто заново навчилася відпочивати і просить "вакцинологів" добре попрацювати, щоб люди забули про небезпечний вірус.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лоліти Мілявської в мережі Instagram.

"Маленька відпустка в Італії. Ніколи ще так не раділа піці. Вакцинологи, ну попрацюйте так, щоб ми забули, що перетин будь - якого кордону-це свято.", - пише Лоліта Мілявська.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Можна помітити, що Лоліта Мілявська не соромиться публікувати кадри просто з полів для гольфу, а також з ресторану, де поїдає піцу, якій радіє з новою силою.

До запису вона додала відео, зняте в Італії. "Стою я перед вами - майже проста російська баба..." - каже Мілявська. Стоїть вона при цьому на полі для гольфу. Правда, за власним зізнанням, відправити м'яч в лунку їй ніяк не вдається, проте артистку це анітрохи не засмучує.

"Загалом, головне, що це - італійське поле. І звідси мені вже якось легше думати про Батьківщину", - заявила вона.

Запис завершився жартом у стилі Мілявської: вона продемонструвала щедро накритий стіл, пояснивши, що робить це спеціально "для всіх, хто говорить, що я сиджу на дієті", і показала непристойний жест в об'єктив.

Раніше повідомляли, Лоліта Мілявська в купальнику підтягнула свої "капусточки" до шиї: "Як в молодості".

Як повідомляв Знай.uа, Лоліта Мілявська показала рідкісні кадри з дочкою, яку залишила в Україні: "Мовчання - золото".

Знай.uа писав, Лоліта Мілявська зустрілася з особливою донькою, яку не бачила два роки: "Розумне і скромне щастя".