Відомий український виконавець Дзідзьо (Михайло Хома), який нещодавно розлучився з дружиною, співачкою Slavia, активно веде свій аккаунт і часто показує моменти свого особистого і творчого життя у соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,5 мільйона підписників.

Як відомо, зараз ведуться зйомки нового сезону грандіозного шоу "Маска" на телеканалі "Україна", яке є українською адаптацією відомого формату "Masked Singer". Завдання глядача - дізнатися зірку за маскою, грунтуючись на вокальних даних. У цьому йому допоможуть зоряні детективи. У новому сезоні розгадувати знаменитостей під масками будуть улюбленці глядачів з першого сезону - Настя Каменських, Олег Винник, Оля Полякова, Андрій Данилко і Дзідзьо. Ведучим шоу є Володимир Остапчук, український теле- і радіоведучий, коментатор і актор.

Дзідзьо розмістив інтригуючий знімок в Instagram, щоб ще більше розігріти інтерес публіки до шоу. У кадрі він позує зі своїм колегою Олегом Винником, обидва тягнуть великі пальці вгору, і щасливо посміхаються.

"Другий сезон гіпершоу "МАСКА" ну дуже класний 🔥🔥🔥" - написав Михайло.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Як повідомляють організатори шоу, всього буде 10 випусків, і глядачі познайомляться відразу з 20 новими персонажами - 14 конкурсантами, які будуть боротися за перемогу в проекті. Крім цього, українців біля екранів чекатимуть шість таємничих персонажів, які з'являться в шоу всього один раз.

Нагадаємо, зоряні детективи на шоу "Маска": що готують українцям Дзідзьо, Каменських, Полякова та Остапчук

Як повідомляв Знай.uа, разведений Дзідзьо дозволив спокусливій білявці "обмацати" себе: колишня Slavia приревнує

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова видала, як перетворитися на дев'ятикласницю: "Відразу на 15 років молодше"