Шоу "Холостяк" і "Холостячка" - найбільш обговорювані реаліті-шоу серед українців. У "Люкс подкасті" радіоведучий Слава Дьомін розпитав фіналістку проекту про складнощі, конфлікти, популярність і справжні мотиви участі.

Юля "Зайка" Бельченко зізналася, чому влаштувала фіктивний шлюб з Богданом Юсипчуком, і чому досі не знайшла нових стосунків.

"Мені здається, що ти більш закрита після проекту для відносин, ніж Льоша Тригубенко. Навіть цей хайп з весіллям з Юсипчуком, він мене як чоловіка відштовхнув. Вона грається, значить ще не готова до серйозних стосунків", - припустив Дьомін.

Скрін, Юлія "Зайка"
Скрін, Юлія "Зайка"

"Ні, я не готова до відносин досі. Мабуть, був у мене пунктик, що цей день, весілля... я хочу цей день з коханою людиною. Але мені здається, що це було зроблено, щоб позбутися цього надлишкового потенціалу. Можна було по-різному хайпонуть, можна було зробити все, що завгодно, але мені стало легше після цього", - зізналася Юлія.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Вона також додала, що "навіть якщо я нікого не зустрічаю, у мене вже було весілля".

Дьомін також запитав, чи були натяки на особисте життя після весілля.

"Я сходила на пару побачень, на тому все і закінчилося. Я ходила "з-під палиці», тому що потрібно ходити і робити щось зі своїм особистим життям», - поскаржилася дівчина.

Нагадаємо, що Юлія Бельченко зізналася, хто вона насправді: "зайчиком" тут не пахне

Як повідомляв Знай.uа, Юля "Зайка" відверто зізналася в маніпуляціях Міші Заливако: "був конфлікт з "Холостяком" і дівчатками"

Також портал Знай.uа писав, що Юля "Зайка" розсекретила інтимні подробиці з "Холостяком" Заливако: "шість разів"