Відома українська телеведуча, Соломія Вітвіцька зараз знаходиться в США, в штаті Каліфорнія. Шанувальникам вона вирішила більш детально розповісти і показати свою невелику подорож.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Там регулярно з'являються кадри з подругами, особисті фотосесії, а також знімки з подорожей. А ось в stories телеведуча часто демонструє, як проводить свій день. Під час подорожей їх особливо багато.

Цього разу вона вирушила в Лос Анджелес, і знаходиться там вже кілька днів. Як відомо, після тривалих перельотів і різкої зміни часового поясу настає джетлаг, і досить складно функціонувати, поки не відіспишся і не налагодиш режим.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак, Соломія Вітвіцька зрозуміла, що у неї на це просто не буде часу, так як вона вже зустрілася в близькими людьми.

"@inneshka 💋коли у тебе грандіозні плани-джетлаг не страшний 😂 😂 😂 " - підписала пост дівчина.

До слова, у Сполучених Штатах Америки Соломія Вітвіцька не забуває про свою батьківщину. Спеціально для американців вона включила популярну українську пісню: Melovin-Вітрила.

"Українізуємо Лосанджелещину. Всім тут подобається " - підписана stories дівчата. До слова, це ролик додав до себе на сторінку і сам артист. Все навколо на відеоролику слухали захоплено композицію, а деякі навіть намагалися підспівувати.

Крім того, співачка Настя Каменських, також відома як NK, показала пишне декольте в смарагдовій сукні.

А відомий танцівник Влад Яма привітав Наталію Могилевську з днем народження архівними фото в Instagram.

Тим часом, вагітна Катя Осадча на курорті, показала тонку талію в купальнику.