Популярний український співак, ватажок тисяч прихильниць, яких ласкаво називають "вовчицями" Олег Винник продовжує спілкуватися зі своїми шанувальниками в мережі і радувати неймовірними новинами. Цього разу співак зрадів, що шоу "Маска" повертається на телеекрани.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олега Винника в мережі Instagram.

Публікація Олега Винника, скріншот: Instagram
Публікація Олега Винника, скріншот: Instagram

"МАСКА @maskaukrainetv повертається в наше життя, а згодом і на ваші екрани. Неймовірно цікаві нові герої. А ще цікавіше, хто ж ховається під їх костюмами?", - пише Олег Винник.

Олег Винник, фото: Instagram
Олег Винник, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олег Винник, який вже кілька років не радував фанаток новим альбомом, опублікував відразу дві майже однакові фотографії. На знімках співак позує на фоні брендової стійки з назвою шоу "МАСКА".

Олег був одягнений у синю сорочку і темні джинси з грубого матеріалу, а на поясі артиста виблискувала бляха від міцного ременя.

Віддані шанувальники почали активно ставити схвальні оцінки у вигляді лайків, а також залишати коментарі з компліментами і фразами, що мовляв вже "зачекалися".

Ось, що пишуть під публікацією Олега Винника: "Удачі на зйомках, найкращий", "Оу, чекаємо з нетерпінням!", "Ви найкращий суддя-слідчий, успіхів", "Олег, не чекайте "черги" на свою думку... Інакше-Вам знову припишуть пасивність в припущеннях...", "Мій синулька чекає і весь час запитує Коли ми будемо дивитися "Маску"))", "Супер".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Дзідзьо з Олегом Винником пальчиками змусили фанаток тріпотіти від бажання: "Найкращі чоловіки України".

Як повідомляв Знай.uа, зіркові детективи на шоу "Маска": що готують українцям Дзідзьо, Каменських, Полякова та Остапчук.

Знай.uа писав, Олег Винник заінтригував усіх своїх "вовчиць": "Шалено любить і чекає".