Відома українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь здивувала численних фанатів незвичним образом.
Телеведуча програми "Аферисти в сітях" та наречена колишнього віцепрем'єра Павла Розенка у соцмережі Instagram часто розміщує фото і відео з особистого життя, за яким стежить понад 320 тисяч підписників.
Цього разу Олена-Крістіна Лебідь здивувала фанатів образом у стилі "Володаря перснів". Зірка одягла чорні штани та подовжену кофтинку з корсетом та доповнила свій образ високими підборами та ельфійськими вушками, у руки дівчина взяла лук.

Фото зі стоірнки Олени-Крістіни Лебідь
Фото зі стоірнки Олени-Крістіни Лебідь

У підписі під фото зірка поскаржилася, що у неї немає електрики, тому поки вона чекає майстрів вирішила потішити шанувальників таким оригінальним фото.

"Сьогодні в Ізенгард немає електрики 🙈 Чекаємо електрика Бороміра🤪🤪🤪", - так Олена-Крістіна Лебідь підписала фото.

Користувачам мережі прийшлося до душі нове фото Олени-Крістіни Лебідь і вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів.

"Ваууу😍", "Ідеальний образ", "Тобі дуже йде! У фільмах про ельфів зніматися можна 😍🔥", "Красуня 😊", "Вау, як же круто", "Ви як завжди прекрасна ❤️", "Шикарний косплей 💕", "Круто 🔥🔥🔥", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь почала роздавати Розенку "мамські" поради: "Все продумано". Артистка вбралася у вишиванку і відзначила національне свято

Як повідомляв Знай.uа, Олена-Крiстiна Лебідь мріє поправитися заради Розенка: "просто порода гонча"

Також портал Знай.ua писав, що Олена-Крiстiна Лебідь вимазалася кетчупом і зраділа: "Журнал Vogue вже виїхав"