Популярний український виконавець і ватажок зграї своїх відданих "вовчиць" Олег Винник любить балувати шанувальників яскравими знімками з шоу і сольних концертів у соцмережі Instagram, де за ним стежить майже понад 960 тисяч осіб.

Як відомо, зараз ведуться зйомки нового сезону грандіозного шоу "Маска", яке є українською адаптацією відомого формату "Masked Singer". Завдання глядача - дізнатися знаменитість за маскою, грунтуючись лише на вокальних даних. За яскравими образами може ховатися хто завгодно з народних зірок естради, політики, спорту та бізнесу.

У цьому глядачам допоможуть зіркові детективи. У новому сезоні розгадувати знаменитостей під масками будуть улюбленці глядачів з першого сезону - Настя Каменських, Олег Винник, Оля Полякова, Андрій Данилко і Дзідзьо. Ведучим шоу є незамінний Володимир Остапчук - український телеведучий, коментатор і актор.

Шоу Маска, фото: Instagram
Шоу Маска, фото: Instagram

Підкорювач усіх жіночих українських сердець Олег Винник розмістив кумедні фото зі зйомок шоу. У кадрі співак позує поруч з компанією чоловіків, образи яких дуже схожі з головними героями відомого американського фільму Люди в чорному. Невідомі вбралися в класичні костюми джентльменів і вирішили приховати свої очі за темними окулярами.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Все під контролем 👌😎" - написав Олег.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Олег Винник розбив серце красуні Таюні, виконавши мрію тисяч українок: "Не чекайте черги"

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо з Олегом Винником пальчиками змусили фанаток тріпотіти від бажання: "Кращі чоловіки України"

Також портал Знай.uа писав, що Олег Винник заінтригував усіх своїх "вовчиць": "Шалено любить і чекає"