Відома українська співачка Slavia (Ярослава Притула) показала численним фанатам, як проводить останній день літа.
Колишня дружина Дзідзьо Slavia має чимало фанатів, тому намагається часто тішити їх новими світлинами чи цікавими моментами з особистого та творчого життя у своєму Instagram. Цього разу співака показала, як проводить останній літній день цього року.

Скріншот зі stories  Slavia
Скріншот зі stories Slavia

Майже все літо Slavia була заклопотана різними справами, тому вибратися на відпочинок чи навіть просто спокійно пообідати часу не було.
Тому в останній день літа вона вирішила побалувати себе і відправилася в легендарний ресторан на обід. Зірка вирішила скуштувати її улюблену брускету з авокадо та яйцем пашот.

Скріншот зі stories  Slavia
Скріншот зі stories Slavia

"Нескінченні справи поглинули літо... Хотіла тут побувати, обід в легендарному місці "Хлібний" на Хрещатику в Пасажі. Час коли можна без зайвих думок насолодитися моментом для мене розкіш... особливо ціную такі прості речі... Моя улюблена брускета з авокадо та яйцем пашот", - зазначила Slavia.

Нагадаємо, що Slavia розповіла про свої "солодкі" вподобання: "Просто ор*азм". Артистка показала, від чого отримує справжнє задоволення

Раніше портал Знай.uа писав, що Slavia розсекретила божевільну романтику з Дзідзьо після розлучення: "Жили на покинутій турбазі"

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай писав, що Slavia після розлучення з Дзідзьо похвалилася подарунком від іншого чоловіка: "Давно стежу".Slavia підготувала для шанувальників сюрприз до Дня Незалежності України