Відома українська співачка Slavia (Ярослава Притула), яка вирішила розлучитися з музикантом Дзідзьо (Михайлом Хома) після 7 років шлюбу, поділилася з багатотисячною аудиторією новими Insta Stories.

Ярослава показала як виглядає її вечеря, якою вона насолоджується на літній терасі з шикарним видом на пляж і озеро. На тарілці у співачки невеликий шматочок запеченого лосося з соусом і чашечка кави.

На наступних кадрах Ярослава розповідає про свою пристрасть до випічки, а в даному випадку – хачапурі, який вона спокусливо відправляє в свій рот.

"Зі всіх випічок випічки найбільше люблю листкове тісто. А цей хруст... Просто оргазм", - написала Ярослава.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Раніше артистка ділилася з шанувальниками своїм раціоном, який з її слів, дуже впливає на зовнішній вигляд. Найчастіше вона вибирає рибу, морепродукти і овочі на грилі. Також, Ярослава зізналася, що дуже любить солодощі, і відмовлятися від них не збирається. Артистка заявила, що головний секрет її стрункості – це їсти в міру.

Раніше ми писали про те, що разведена Slavia здивувала українців цифрою на вагах: шкіра та кістки

Нагадаємо, Slavia після розлучення з Дзідзьо похвалилася подарунком від іншого чоловіка: "Давно стежу"

Як повідомляв Знай.uа, розведений Дзідзьо відправився в "далеке плавання": "Нарізаємо хвилі"

Також портал Знай.uа писав, що Slavia розсекретила божевільну романтику з Дзідзьо після розлучення: "Жили на покинутій турбазі"