Популярна українська співачка Ірина Білик любить радувати шанувальників новими постами з особистого і творчого життя в Instagram, де за нею стежать понад 360 тисяч осіб.

Підписники часто цікавляться особистим життям співачки, яке було досить бурхливим і яскравим: заміжжя з музикантом Юрієм Нікітіним, з манекенником Андрієм Оверчуком, гучний роман з хореографом Дмитром Коляденко і розлучення з останнім чоловіком фотографом Асланом Ахмадовим. Любовні події і пригоди життя Ірини були у всіх на слуху.

Артистка не так часто відповідає на питання особистого характеру, але цього разу вона відкрила душу і зізналася, яку позицію у відносинах вона тепер займає - любити або бути коханою. Також, Ірина розмістила в Insta Stories архівну і досить драматичну фотографію: в кадрі співачка позує з трояндою в зубах, а по щоці її біжить самотня сльоза.

"Тепер вже бути коханою важливіше!" - написала Ірина.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Варто зазначити, що артистка подала на розлучення зі своїм чоловіком Асланом Ахмадовим зовсім недавно - в квітні 2021 року, після 20-ти років шлюбу. У пари є син Табриз, який народився в 2015 році, зараз хлопчик йде до першого класу.

Раніше ми писали про те, що Ірина Білик "згадає молодість" часів Юрія Нікітіна: "Дістану з душі"

Нагадаємо, що Ірина Білик показала свою маленьку гордість: щаслива мама першокласника

Як повідомляв Знай.uа, Аліна Гросу "задзижчала" на всю країну: "бджілка" Ірини Білик виросла

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Білик трепетно вшанувала пам'ять покійних Кузьми Скрябіна, Чапкіса, Поплавської: "До сліз"