Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля часто демонструє моменти зі свого особистого життя, присвячуючи підписників в подробиці буднів, не соромлячись реальності, які бачать не всі телеглядачі. Співачка любить показувати як вона гуляє по торгових центрах, в пошуку класних образів для себе і Сина, як їсть в машині, тому що часу катастрофічно не вистачає, а іноді просто записує розмовні відео з ліфта свого будинку, в яких розповідає про плани на майбутній день.

Також, Оля часто влаштовує різні інтерактиви і активно спілкується зі своїми шанувальниками в соцмережі, щоб максимально їх розважити. Цього разу артистка розмістила рубрику питання-відповідь в Insta Stories. До Олі звернулася її підписниця, і судячи з її розповіді, вона вирішила укласти парі зі своїм кумом на те, що артистка не відповість дівчині в соцмережі. Також, прихильниця не забула відважити приємний комплімент Олі і заявила, що дуже хоче виграти в цій суперечці.

"Ой, а мене кум ніколи нічого не заставляє робити", - жартівливо написала Оля у відповідь.

Також, співачка іронічно залишила невеликий фрагмент комедійного фільму "Де гроші", режисером якого є друг її сім'ї і кум Дзідзьо.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, Олю Цибульську атакував вірус, але це не завадило їй з'явитися на шоу: замітає сліди губною помадою

Як повідомляв Знай.uа, у куми Дзідзьо Олі Цибульської несподівано з'явився "секретний" чоловік: "Обіцяю подарувати масажистку"

Також портал Знай.uа писав, що кума Дзідзьо Оля Цибульська "відстрочила старість" і розкрила секрет: "Поки пробуєш..."