Популярна українська співачка Ірина Білик любить радувати шанувальників новими постами з особистого і творчого життя в Instagram, де за нею стежать понад 360 тисяч осіб.

Як відомо, в 2021 році у артистки був досить насичений концертний графік. Ірина встигла виступити в багатьох українських містах і стала учасницею урочистого концерту "День Народження Країни" на честь Дня Незалежності 24 серпня, який проходив у Національному спортивному комплексі" Олімпійський", місткістю в 35 000 глядачів.

Цілком очікувано, що співачка втомилася від таких масштабних заходів, про що вона і повідомила своїй публіці в Instagram. За словами Ірини, цього літа їй так і не вдалося відпочити, через що вона трохи засмучується, але не втрачає надії вкрасти пару миттєвостей для релаксу восени.

"Ось і пролетіло літо. Уявляєте, ще не відпочивала ні дня 😒 😲 може восени вийде? 🤔" - написала Ірина.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто зазначити, що у Ірини попереду ще не мало запланованих сольних концертів, до яких вона активно готується і намагається всіляко підігріти інтерес шанувальників до майбутніх подій. Найближчий виступ у неї відбудеться у Львові, 4 вересня. На даний момент ціна за відвідування озвучена в діапазоні від 360 до 1200 гривень.

Нагадаємо, що Ірина Білик пустила гірку сльозу і згадала колишнього чоловіка: "Бути коханою"

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Білик показала свою маленьку гордість: щаслива мама першокласника

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу "задзижчала" на всю країну: "бджілка" Ірини Білик виросла