У вівторок, 31 серпня в Москві відбулося весілля артиста Моргенштерна, а також його нареченої Ділари. Що ж незвичайного там сталося, і чому цей захід будуть ще довго обговорювати.

У пари, як і очікувалося, була незвичайна весілля, а стилізована під 2000-е.пройшов останній день на ура. Спочатку Алішер викупив свою дружину в одному з московських під'їздів, після чого вони вирушили в ЗАГС і розписалися. Всіх гостей вони скликали на теплохід, де відзначили початок подружнього життя.

Весілля Моргенштерна, фото: Ксенія Собчак
Весілля Моргенштерна, фото: Ксенія Собчак

Організаторами був підготовлений спеціальний фільм про нареченого і наречену, в стилі минулих часів, звичайно ж. Були цигани, тамада, а також конкурси з кульками, які проводилися практично на кожному весіллі того часу.

Весілля Моргенштерна, фото: Ксенія Собчак
Весілля Моргенштерна, фото: Ксенія Собчак

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Ведучою стала Ксенія Собчак, з якою артист кілька місяців тому перекинувся парою неприємних слів на премії МУЗ-ТВ.

Крім того, покликав Він і "Артиста року", Артура Пирожкова. З ним, а точніше з організаторами, які віддали йому премію, Моргенштерн також трохи посварився. Як виявилося, вони продовжують підтримувати дружні стосунки.

Чоловік прийшов на весілля, заспівав для гостей, а також злегка пофліртував з нареченою. За деякий час до його появи для гостей станцювали повністю оголені чоловіки, які прикривали інтимні місця тими самими нагородами з премії, а на голові у них була маска у вигляді обличчя Артура.

Гості перемістилися на пришвартований поруч другий корабель. Їх зустрічали ряджені карлики, які всім видавали чорні плащі. Далі пішов вихід артиста під похмуру музику. Ділара була в чорному офіційному костюмі, виїхавши на білому коні, а ось сам Моргенштерн був у білій весільній сукні.

Вони дали один одному клятви, наділи кільця-наручники, і артист виконав в цьому ж образі одну зі своїх пісень.

Закінчилося весілля не менш епічно, ніж почалося. Був гарний феєрверк під музику, крики нареченого, а також Поліція. Все в кращих традиціях 2000-х.поліцію викликали так як хтось поскаржився на наявність заборонених речовин на весільній церемонії. Людей годину без підстав тримали на теплоході, після чого відпустили.

Весілля Моргенштерна, фото: Ксенія Собчак
Весілля Моргенштерна, фото: Ксенія Собчак

До слова, не так давно чоловік дав інтерв'ю Дмитру Гордону, де розповів про те, як поводиться, коли вип'є. Як виявилося, Моргенштерн в таких випадках ніколи не агресує. Він веселиться, і може заснути десь на підлозі.

"Саме, напевно, запам'ятовується, коли Я напився до безпам'ятства, коли я прокинувся у себе вдома голий, в коридорі, в калюжі сечі" - розповів артист.

Нагадаємо, багатодітна сім'я Сергія Безрукова продовжує зростати: зірка "бригади" став батьком вп'яте

Як повідомляв Знай.ua, загроза національній безпеці Моргенштерн "приїхав" в Україну на джипі: "Викликайте СБУ!"

Знай.ua писав, скандальний Моргенштерн наслідував приклад Елджея і подав до суду на СБУ