Відомий український телеведучий Слава Дьомін в День Знань також вирішив згадати шкільні часи, і показати, як він виглядав в ті роки. Чим тоді займався майбутній ведучий.

Новий пост про це він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно він сповіщає шанувальників про нові проекти, або ж ділиться важливими новинами і особистими знімками.

Всього на цьому майданчику за ним стежить вже понад 111 тисяч користувачів.

На фотографіях зображений зовсім маленький Слава Дьомін, знімки з його дитинства і шкільних часів. До слова, деякі з них ще чорно-білі, як в далекі часи.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Він з квітами в руках йде на лінійку. При цьому, варто відзначити, що його там зовсім не впізнати - великі окуляри і густе волосся. За ці роки він сильно змінився.

"Троянди були більше мене в два рази😂 у школі я був прогульником і двієчником. Прогулювати почав з другого класу. 2 рази (після 3 і 9 класу) мене хотіли відрахувати зі школи, тому що я псував їх статистику😂 але мамина робота в управлінні внутрішніх справ зробила свою справу😀всіх двієчників і задротиков З Днем знань 😉 😘 " - сказано в повідомленні під постом.

З цього можна зробити висновок, що чоловік був в дитинстві далеко не самим слухняним хлопчиком, і в школу ходити не любив.

Цей День Знань особливий для чоловіка, адже, в перший клас він пішов рівно 30 років тому. У чоловіка є 11-річний син, який також зараз ходить до школи.

Нагадаємо, що Слава Дьомін показав, чим розважав сина в Дубаї на висоті 44-го поверху

Також, Знай.uа повідомляв, що улюбленець Тіни Кароль Слава Дьомін розповів, як легко схуднути на 8 кг

Ранiше, Слава Дьомін знайшов перевірений засіб від спеки