Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться пікантними фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Інтернет-зірка часто звертається до пластичних хірургів і зовсім не приховує цього факту - дівчина вже встигла збільшити собі губи, груди, сідниці, зменшити ніс, зробити виразні вилиці і "котячий погляд".

Нещодавно знаменитість поділилася відвертим селфі в дзеркалі купе поїзда "Укрзалізниці", подорожуючи по Україні. Дівчина приміряла лише бомбер гранатового кольору з жовтими вставками і масивні черевики, а ось штани вирішила не надягати.

Альона грайливо висунула язик і демонструвала сідниці, які збільшувала в травні в одній з клінік Стамбула. При цьому блогерка пожартувала, що вона - та сама попутниця, яка не попадеться у вагоні своїх фоловерів.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Укрзалізниця в шоці, хоча мої фото не найжорсткіше, що вони бачать на своїй роботі😂

Любите подорожувати на поїзді?🚂💔

P. S. Я та сама попутниця, яка за законом підлості, тобі ніколи не попадеться😏 🤣"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "😂 😂 😂 😂 типу з тебе був би толк якби ти попалася......", "Та й не потрібна така попутниця 😂самооцінка топ звичайно", "а що по фотошопу вирішуємо?) 😂 ", "Відмовився від поїздів. Тепер думаю, що даремно...🔥 ", "З дупою якісь проблеми...".

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн