Російський естрадний співак Філіп Кіркоров має досить значну армію шанувальників в Instagram. За яскравим творчим життям виконавця в соцмережі стежить більше 5 мільйонів чоловік. Автор одних з найбільш обговорюваних пісень "Колір настрою синій" і "Ібіца", також є народним артистом України, але СБУ вважає інакше, і тому обмежує в'їзд знаменитості в країну.

Цього разу Філіп поділився з шанувальниками найціннішим і розмістив серію сімейних знімків. У кадрі його близькі люди зібралися з нагоди державного свята - Дня знань, яке щорічно відзначається 1 вересня. З цієї дати стартує новий навчальний рік в освітніх установах для всіх школярів, студентів і викладачів.

діти на шкільній лінійці, фото з Telegram-каналу

Як відомо, у артиста є двоє дітей від сурогатних матерів. Філіп в публікації повідомив, що в цьому році його старша донька Алла-Вікторія переходить в 4-й клас, а молодший син Мартін в 3-й. Цей навчальний рік стане особливо важливим для дівчинки, адже їй потрібно буде скласти випускні іспити на підсумковій атестації.

Кіркоров з дітьми, фото з Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На шкільну лінійку цього року дітей проводжав батько Філіпа - Бедрос Кіркоров. Артист заявив, що школярі в безпеці з досвідченим і мудрим наставником.

"Звичайно, за доброю традицією дідусь відвів онуків в школу на 1 вересня, так що діти в надійних руках поки тато у фешн-відрядженні." - написав Філіп

Нагадаємо, Ані Лорак в обіймах Філіпа Кіркорова забула про рідну Україну: "Яскраві моменти"

Як повідомляв Знай.иu, Ані Лорак не пробачить: Філіп Кіркоров склав компанію Моніці Беллуччі, світиться від щастя

Також портал Знай.uа писав, що Філіпа Кіркорова "забанили" для української сцени: "Хотіли війни - вони її отримають"