Відома українська журналістка і дружина півзахисника національної збірної "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка Влада Седан поділилася зворушливим знімком в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 510 тисяч осіб.

Як відомо, зовсім недавно Олександр і Влада вперше стали батьками, 1 серпня в 2021 році народилася їх довгоочікувана донька, дитину назвали незвичайним ім'ям - Єва. Варто нагадати, що Зінченко зробив пропозицію Седан в жовтні 2019 року. У березні минулого року пара розписалася, а 24 серпня в Києві відбулося весілля.

Влада Седан, фото з Instagram
Влада Седан, фото з Instagram

Зіркова пара не надто часто балує шанувальників новинами про розвиток своєї дівчинки, але іноді все ж публікують сімейні фотографії, не показуючи обличчя Єви. Цього разу Влада поділилася знімком з недавньої фотосесії на честь святкування місяця життя доньки.

У кадрі дитину оточують різні жіночі штучки: кисті для макіяжу, помади і пудра. Сама Єва ніби тільки вийшла зі спа-центру: на ній білосніжний маленький халатик і рушник на голові, ну а самим кумедним атрибутом стали свіжі огірки на очках.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"З першим місяцем, моя солодкість 🍭🎀💘😍" - зворушливо написала Влада.

Нагадаємо, дружина Зінченко Влада Седан перетворилася на Барбі після народження доньки: "Рожева принцеса"

Як повідомляв Знай.uа, Влада Седан після народження дитини Зінченко вбралася в різнобарвне: "Справжня українська леді"

Також портал Знай.uа писав, що Влада Седан зі сльозами на очах згадала день весілля з Зінченком: "Найкращий рік у моєму житті"