Всесвітньо відома американська співачка, 19-річна зірка телебачення та інтернету продовжує дивувати своїх шанувальників не тільки розміром соковитих форм, зізнаннями про психологічне здоров'я і новими піснями.

Виявляється, співачка також дуже любить своїх друзів і навіть показує дуже особисті знімки на огляд мільйонній армії шанувальників.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Біллі Айліш в мережі Instagram.

Публікація Біллі Айліш, фото: Instagram
Публікація Біллі Айліш, фото: Instagram

"Тільки я і мої милі друзі", - коротко підписала публікацію Біллі Айліш.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На свіжих знімках можна побачити, як Біллі разом з двома подругами піднялися на дах будівлі посеред одного з американських міст. На першому знімку Біллі поодинці зробила селфі, на другому фото - Біллі відобразила вагітну подружку.

Публікація Біллі Айліш, фото: Instagram
Публікація Біллі Айліш, фото: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що на даний момент Біллі Айліш є однією з найпопулярніших і успішних співачок у світі. У такому юному віці вона встигла отримати кілька нагород "Греммі", а також записати саундтрек для нового фільму про Джеймса Бонда.

Популярність американської співачки відбилася на її соціальних мережах. Так, на Instagram Біллі Айліш підписалося 87 мільйонів людей, які активно стежать за її творчістю та особистим життям.

Раніше повідомляли, Біллі Айліш показала, кого вона любить найбільше: "Милий хлопчик".

Як повідомляв Знай.uа, "Відчуєте разом зі мною": Біллі Айліш розповіла про важливу подію в житті.

Знай.uа писав, Біллі Айліш вразила публіку, засвітивши свої "бідончики": "Ставитися до вас добре".