Всесвітньо відома 19-річна співачка Біллі Айлиш потрапила в три гучних скандали.

Детальніше про це розповіла відео-блогер Johnny B на своєму Ютуб-каналі.

Так, 1 скандал з'явився через те, що фатани відкопали старі відео Біллі, в яких вона пародіює промову афроамериканців, а також азіатський акцент. Пародіює глузливо.

Через це зараз в соцмережі TikTok набирає популярність хештег #billieeilishcancelled (скасовуємо Біллі Айліш, - прим.).

2 скандал з'явився через недавню фото-публікацію співачки на її особистій сторінці в соцмережі Instagram. Після цієї публікації Айліш почали звинувачувати в "квірбейтингу".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Ця фотка з останнього кліпу, який ми з вами вже обговорювали. Той кліп, де вона з дівчатами чилить на хаті. І ось фотографія: відкритий ротик, томний погляд і підпис "i love girls". І тут, власне, почалася сама проблема, тому що її почали звинувачувати в горезвісному "квірбейтинг". Тобто, вона це робить тому, що це популярно, щоб привернути увагу, цим підписом", - розповіла видеоблогер.

3 скандал почався через її...бойфренда. А все через його негативні коментарі у бік секс-меншин, які він мав необережність висловити за часів своєї юності.

"Ситуація стара, як світ. Він якийсь час назад, в молодості, в юності, я не знаю, він був не самою милою людиною на планеті і міг собі дозволити різко висловитися на якісь теми в Інтернеті. Відповідно, він висловлювався "гомофобно", "трансфобно" і ось максимально "фобно" з приводу різних моментів. І ось зараз люди відкопали старі його твіти і хочуть, власне, чомусь кансельнути (практика осудження, - Прим.) Біллі через її бойфренда. Ну або, як мінімум, привернути увагу Біллі",- пояснила дівчина у своєму відео.

Нагадаємо, раніше Копія Тіни Кароль: Біллі Айліш в одній сорочці показала ,що таке " Полуничка"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Біллі Айліш не впізнати: виснажена співачка зважилася на відверте зізнання

Також «Знай.иа " писав, що Не дарма по ній "сохне" Melovin: Біллі Айліш перевершила Лободу, влаштувавши "революцію" тілом