Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ, демонструючи моменти особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram.

2 вересня знаменитість креативно попрощалася з літом, виставивши архівне фото. Так, артистка позувала перед камерою на тлі води і старого міста, ностальгуючи за веселими канікулами в Хорватії, де відпочивала разом з чоловіком Потапом, мамою, свекрухою і кращою подругою Анною Андрійчук на початку серпня.

Для вечірнього променаду зірка приміряла білосніжні шорти і міні-топ з глибоким декольте, демонструючи струнку фігуру.

Виконавиця зізналася, що буде з нетерпінням чекати наступного літа, а також поцікавилася у аудиторії, яку пору року більше люблять її шанувальники.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Dear summer, till next year 🤍

(Дороге літо, до наступного року)

А ви більше любите літо 🌞або осінь 🍂?

Пишіть в коментарях"

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати публікацію Насті: "Неважливо , яка пора року приходить, важливо , які вона приносить емоції🍂 🍁 😊"," красива🔥❤️"," красуня Анастейша🔥", " в осені теж є своя принадність: затишні светри, з кухлем какао і цікавою книгою❤️","Більше подобається Настя весною😍 😍 😍".

Нагадаємо, Настя Каменських перетворилася на гарячу школярку