Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ, демонструючи моменти особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість підкорює популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з понад 2 мільйонів фоловерів.

Так, артистка вирішила показати шанувальникам, з чого почався її день, креативно привітавши школярів і студентів з Днем знань. Зірка виставила ролик, де позувала на широкому ліжку в спальні їх з чоловіком Потапом заміського будинку, примірявши лише піжаму і вражаючи натуральністю без краплі макіяжу на обличчі.

@nkofficial

Первый день осени #ятанцуютысмотри

♬ Я танцую ты смотри - NK

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Виконавиця робила вигляд, ніби тільки прокинулася і виглядала втомленою, однак, клацнувши пальцями, одразу ж кардинально змінила імідж. Настя з'явилася перед камерою в чорній міні-спідниці, білосніжній сорочці, світлих гетрах і жилеті-оверсайз, а "фішкою" її вбрання стала перука з волоссям лілового кольору.

tiktok.com/@nkofficial

Каменських покрасувалася стрункими ногами, сидячи на салатовому велосипеді і грайливо мотаючи головою. Варто відзначити, що ролик супроводжувався хітом співачки "Красное вино" з її однойменного альбому.

tiktok.com/@nkofficial