Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто радує своїх шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 640 тисяч осіб.

Стало відомо про зйомки нового сезону гумористичного шоу "Розсміши коміка" від організаторів "Студії Квартал-95". Як повідомляють на офіційній сторінці творчої компанії в соцмережі Instagram, новим ведучим став Володимир Дантес. Глядачі зможуть насолодитися свіжими випусками на каналі ТЕТ.

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories
скріншот з Insta Stories

Володимир поділився короткими роликами з закулісся шоу в Insta Stories. У кадрі молодий артист стоїть на сцені "Розсміши коміка" і урочисто заявляє, що тепер це його нове місце роботи.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На підтвердження своїх слів, Володимир також показав головних коміків розважального шоу - Євгена Кошового та Юрія Ткача. На відео відомі гумористи сидять на своїх звичних місця і спілкуються між собою.

"Ось у одного алергія, другий кашляє", - сказав Володимир.

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories
скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що раніше коміком на шоу був нинішній Президент Володимир Зеленський, він же і є засновником Кварталу-95.

Зеленський і кошовий, фото з hromadske

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва потонула в обіймах Мonatik, Володимир Дантес за бортом: "Глибоко"

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Дантес кайфонув в образі Наді Дорофєєвої лише в халатику: "Киця"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес з Лесею Нікітюк влаштували "перегони" посеред Києва: Шумахер би оцінив