Телеведучий популярних проектів "Холостяк" і "Холостячка" Григорій Решетник часто ділиться різними публікаціями зі свого життя з багатотисячною аудиторією в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 500 тисяч людей.

Як відомо, Григорій разом зі своєю великою родиною відправився в колоритну Туреччину, щоб втекти від суворої погоди в рідному Києві. Також, артисти будуть мати можливість зануритися в глибини східної культури, покуштувати місцевої їжі, скупатися в Середземному морі, і звичайно, поїздка стала приводом для того, щоб розмістити масу яскравих фото і відео з шанувальниками. Сімейство там же і відсвяткувало минулий День знань, який всі українці відзначають 1 вересня.

Зіркова пара вирушила в подорож в повному складі і взяла з собою трьох синів - 7-річного Івана, 3-річного Дмитра та Олександра, якому в листопаді виповниться один рік. На свіжій публікації в соцмережі Григорій позує зі своєю 31-річною дружиною Христиною. На тлі відкривається шикарний вид на високі пальми і симпатичний ресторан біля моря.

скріншот з коментарів

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Григорій Решетник показав свого карапуза всій країні: дружина дозволила

Нагадаємо, Григорій Решетник перетворився на хулігана і "прогуляв" школу: "Мріяв з 1-го класу"

Як повідомляв Знай.uа, Григорій Решетник похвалився фігурою напівоголеної дружини: "Народила трьох"

Також портал Знай.uа писав, що Григорій Решетник показав своїх маленьких хуліганів: "Безцінні моменти"