З недавнього часу на офіційній сторінці проектів "Холостяк/Холостячка" почали показувати тих чоловіків, які поборються за серце Злати Огнєвіч у другому сезоні, прем'єра якого відбудеться вже 17 вересня 2021 року.

До цього моменту встигли показати 33-річного хірурга-стоматолога Романа Васильєва, 37-річного бізнесмена, власника IT-компанії та чемпіона з фрідайвінгу Андрія Хветкевича, а також 31-річного простого хлопця з Чернівців Вінченцо Дулепа, який став ресторатором у Лондоні.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

А зараз черга дійшла до каскадера Павла Богда, якому 30 років. Чоловік родом з Дніпра, будучи одним з небагатьох професіоналів у своїй справі в Україні. Відомо, що він вже дублював персонажів з "Кріпосної", "Червоний", "Shadow of War 2" і "Division 2".

"Я горю, вмираю, в мене стріляють. Професія каскадера дуже рідкісна і дійсно небезпечна", - заявляє він, зазначаючи, що входить в сотню досвідчених каскадерів з України, спеціалізуючись на кінно-трюковій роботі, стрільбі, вогні і піротехніці.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фото зі сторінки Злати Огнєвіч
Фото зі сторінки Злати Огнєвіч

На проект, як стало відомо, він прийшов заради Злати Огнєвіч. Вона, на його думку, дуже приваблива жінка з любов'ю до екстриму.

Нагадаємо, Григорій Решетник заново закохався в дружину під пальмами: молода Міла Йовович

Як повідомляв Знай.ua, "Холостячка" Злата Огнєвіч несподівано зізналася в коханні: "Давай гуляти вечорами"

Також Знай.ua писав, на Злату Огнєвіч "полює" простий хлопець з Чернівців: підкорив Лондон і повернувся за "Холостячкою"