Електронні лікарняні: в Україні вже стартувала робота нової послуги

З Львівської області прийшли важливі новини-тут лікарні вже завершили підготовку до впровадження системи електронних лікарняних листів. Таким чином, замість паперових довідок інформація про тимчасову непрацездатність пацієнта буде зберігатися в електронній системі охорони здоров'я. В Україні система повноцінно запрацює на початку жовтня 2021 року.

Скрін, відео YouTube лікарня
Скрін, відео YouTube лікарня

Настя Каменських здивувала новою зовнішністю з "збільшеними" губами

Знаменитість підкорює популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з понад 2 мільйонів фоловерів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

@nkofficial

Проснулась в мультике ☺️

♬ Poupou poupou - ᗩKO🎠

Зірка ніжилася на білосніжних простирадлах в спальні, примірявши лише піжаму з принтом банана. Виконавиця вражала натуральністю без краплі макіяжу на обличчі, а також розпустила довге кучеряве волосся. При цьому Настя вирішила кардинально змінити зовнішність, примірявши незвичайну маску.

Ольга Харлан розповіла про секс на Олімпіаді та участь у "Танцях з зірками"

Зіркова фехтувальниця Ольга Харлан несподівано зізналася, що вона займалася сексом під час Олімпійських ігор 2020 в Токіо.

Ольга Харлан, скріншот із відео
Ольга Харлан, скріншот із відео

"Ну був, у мене там хлопець був. Ми повинні були зачекінітся. Ліжка нормально все витримують. Я до речі не пам'ятаю, коли це було, не перед змаганнями. Після змагань, у нас не було перед його змаганнями, перед моїми теж не було, тому у мене немає медалі ", — сміючись відповіла спортсменка.

1,5 млн з держбюджету піде на нові ворота автопарку Кабміну і "пахучки" для машин

Поки Верховна Рада витрачає 14 млн на LED-тризуб, кінозал і килимові доріжки, Кабмін теж не втрачає часу. На цей раз, в списку закупівель уряду-ароматизатори в салони машин власного автопарку, ковані ворота і десятки бірюзових жіночих костюмів. подробиці дізнавалися Знай.ІА.

Кабмін - фото РБК-Україна
Кабмін - фото РБК-Україна

Корона для переможниці "Міс Україна - 2021" обійшлася в 3 млн доларів: поки пенсіонери виживають на 2 тисячі

Інформацією та фотографіями корони поділилися на офіційному акаунті конкурсу в Instagram. Розкішний ювелірний виріб виготовлено з білого золота і прикрашено 27 сапфірами і 1250 діамантами. На створення корони знадобилося три місяці і 3 000 000 Доларів США.