Відома українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь здивувала численних фанатів новим кумедним фото.

Телеведуча програми "Аферисти в сітях" та наречена колишнього віцепрем'єра Павла Розенка у соцмережі Instagram часто розміщує фото і відео з особистого життя, за яким стежить понад 320 тисяч підписників.

Олена-Крістіна Лебідь, фото з instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото з instagram

Цього разу Олена-Крістіна Лебідь поділилася кумедним фото з пряничком, яким її пригостили колеги на роботі. Смаколик виявився твердим, тому вона ніяк не могла його відкусити, демонструючи це на камеру.
Що цікаво, цей пряник був у формі сердечка і на ньому була написано "Віталік".

"Пригостили на роботі Віталіком😉 твердим Віталіком🙈🙈🙈 Ламати? 🤔🤔🤔", - так кумедно телеведуча підписала фото з пряником.

Користувачам мережі прийшлася до душі кумедна світлина Олени-Крістіни Лебідь, тому вони прийнялися залишати для неї десятки коментарів.

"Краще Віталіка зламати, ніж зуби😂", "Занурити Віталіка в каву 😁😁😁", "Можу м'яких" Віталік ", прислати😂😂😂", "За що мене гризти😂😂😂", "Ну яка ж ви класна, навіть коли зовсім не намагаєтеся виглядати на всі 100! ❤️ "," Ось, що означає сильна жінка, не тільки аферистів ловить, а й Віталік їсть😂" - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь взяла до рук лук та перетворилася на ельфійку: розстріляє, і оком не змигне. Олена-Крістіна Лебідь здивувала фанатів образом у стилі "Володаря перснів"

Як повідомляв Знай.uа, Олена-Крiстiна Лебідь мріє поправитися заради Розенка: "просто порода гонча"

Також портал Знай.ua писав, що Олена-Крiстiна Лебідь вимазалася кетчупом і зраділа: "Журнал Vogue вже виїхав"